Od Rock‘N‘Rollkaj se zdaj

Trgovina

POSEL ALI ZABAVA … ALI PA KAR OBOJE

 

V resnici imate lahko oboje. Med dvema sestankoma lahko skočite do bližnje tržnice, po predavanjih greste v telovadnico, ali švigate med vrstami na letališču z RollJetom in njegovo snemljivo torbo, namesto da tovorite prtljago na krajšo poslovno pot. Ni nujno, da se posel in zadovoljstvo med seboj izključujeta. Nihče ni rekel, da mora biti premikanje s torbo po mestu počasno in neudobno.

Predstavljajte si, da vas vaša torba lahko pelje po mestu, kot po maslu se premikate od sestanka do žura, od železniške postaje do mestnega jedra, iz šole in domov, v trgovino, od carine do izhoda za vkrcanje na letalo!

Zdaj je vse to mogoče …

Več

Kombinirana mobilnost

Začnite pri svojih vhodnih vratih, potem skočite na avtobus ali vlak, vzemite taksi … kjerkoli boste, povsod je lahko z vami zložljivo prevozno sredstvo, ki ga poganja samo moč vaših nog.

. Z enim samim gibom raztegnete skiro in nadaljujete do svojega cilja. Seveda lahko greste peš, vendar je mnogo hitreje (in veliko bolj zabavno), če se »odskirolkate« po mestu.

Več

Torbe za vsak stil

 

Poslovno ali sproščeno, športno ali elegantno, pri nas imamo vse. Prepričani smo, da boste našli nekaj, kar se popolnoma ujema z vašim stilom.

Vsi Rolljeti so narejeni tako, da nanj lahko namestite snemljivo torbo-od nahrbtnikov do šolskih torb in poslovnih modelov. Torbo pritrdimo na sprednji del RollJeta. S klikom torbo odstranimo, vržemo čez ramo in že smo na poti.

Več